Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Over VLM / Lid worden

Lid worden

VLM en het lidmaatschap

VLM is een branchevereniging onder de paraplu van de Vereniging FME-CWM, de werkgeversorganisatie in de Technologie Sector.

Ondernemingen die leverancier zijn van milieutechnologie, milieuapparatuur of -technieken kunnen lid worden van VLM.

De VLM contributie wordt aangewend voor de specifieke branche-uitgaven, zoals vergaderingen, promotiemateriaal, VLM-drukwerk en collectieve deelname aan evenementen. Deze contributie wordt jaarlijks aan de hand van een begroting voor het komende jaar vastgesteld door de algemene ledenvergadering van de VLM. De contributie voor 2014 is vastgesteld op 1.002,45 euro.

 

Niet FME-CWM lidbedrijven

Ook ondernemingen, die geen lid zijn van de Vereniging FME-CWM kunnen lid worden van VLM. In dat geval is de onderneming behalve de VLM-contributie ook een zogenaamde secretariaatsbijdrage verschuldigd. Deze bedraagt 32,25 euro per werknemer per jaar met een jaarlijks vast te stellen mini­mum (voor 2014 bedraagt het minimum  593 euro).

Belangstelling

Als u meer wil weten of een vrijblijvend gesprek aan wil gaan over de voordelen van het VLM-lidmaatschap voor uw organisatie, neem dan contact op met het secretariaat.

 

Aanvragen van het Lidmaatschap

Bent u overtuigd en wil u direct lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in. Wij nemen dan contact met u op en informeren u over het vervolg van de aanmeldingsprocedure.

 

Meer informatie of vragen over het inschrijfformulier: bel met 088-4008 545.

 

 


Uitgelicht

Agenda


Zoeken