Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Over VLM / Contact / Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar het bezoekadres van VLM

route vlm

VLM is gehuisvest in het hoofdkantoor van de Vereniging FME-CWM, Boerhaavelaan 40 te Zoetermeer

 

Vanuit Rotterdam/Den Haag

U volgt de A12, richting Utrecht, en neemt de afslag Zoetermeer Centrum. Aan het einde van de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf. U volgt de weg totdat de eerste mogelijkheid zich voordoet om rechtsaf te gaan. Volg de borden 'Kantoren Boerhaavelaan'. U ziet de FME-CWM aan het einde van de Boerhaavelaan aan uw linkerhand. De VLM zit in het FME-CWM gebouw.

 

Vanuit Utrecht

U volgt de A12, richting Den Haag, en neemt de (énige) afslag Zoetermeer/Pijnacker. Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten linksaf, richting wijk 19 (Rokkeveen). Bij de eerstvolgende mogelijkheid rechtsaf. De weg blijven volgen. Na de verkeerslus weg blijven volgen tot de eerste mogelijkheid zich voordoet om rechtsaf te gaan. Volg de borden 'Kantoren Boerhaavelaan'. U ziet de FME-CWM aan het einde van de Boerhaavelaan aan uw linkerhand.

 

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de parkeergarage rechts van het FME-CWM gebouw.

 

Openbaar Vervoer

Vanaf het centraal station Den Haag neemt u de stoptrein naar Utrecht. Uitstappen bij NS-station Zoetermeer (vanuit Den Haag het eerste Zoetermeerse station). Vanaf centraal station Utrecht neemt u de stoptrein richting Den Haag CS. Uitstappen bij NS-station Zoetermeer (vanuit Utrecht het tweede Zoetermeerse station). Vanaf NS-station Den Haag CS met de Zoetermeer Stadslijn. Uitstappen bij NS-station Driemanspolder.Uitgelicht

Agenda


Zoeken