Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Algemeen

Algemeen

 • Even voorstellen.....
  Morsche-RJter2
  Per 1 januari 2013 heeft Robert-Jan ter Morsche Gertjan Eg opgevolgd als branchemanager van VLM.

  Lees meer
 • Nieuwe Duitse voorwaarden voor BTW-nultarief
  Duitslandvlag
  Ondernemers die goederen vanuit Duitsland naar een andere EU-lidstaat leveren zijn verplicht om in hun administratie een ontvangstbevestiging van de afnemer (bijvoorbeeld een Nederlandse importeur) op te nemen.

  Lees meer
 • FME-bijeenkomsten Milieu & Energie 2014
  Presentatie
  De wet- en regelgeving op milieu- en energiegebied is complex en blijft veranderen. Dit voorjaar organiseert FME wederom vier bijeenkomsten Milieu & Energie, met deze keer specifiek veel aandacht voor het activiteitenbesluit dat als wetgevend kader voor elk bedrijf geldt.

  Lees meer
 • VLM en Aqua Nederland tekenen intentie tot fusie
  Fotoproost_120
  De Vereniging van Leveranciers van Milieutechnologie – VLM – en de Vereniging van Leveranciers in de Waterbehandelingssector Aqua Nederland tekenen op 10 september een intentieverklaring tot fusie. Een intensieve samenwerking in de afgelopen jaren leverde mooie resultaten op. Daarbij geloven de bestuurders in het verkleinen van de versnippering in de sector en in de kracht van samenwerking. Gezamenlijk behartigen beide verenigingen de belangen van ruim 150 kleine en grote bedrijven in de water- en milieutechnologiesector en zijn daarmee de grootste vertegenwoordiger van leveranciers in deze sector.

  Lees meer
 • Sluiting secretariaat tussen Kerst en Oud & Nieuw
  Kerst
  Het secretariaat is gesloten van 20 december 2013 t/m 3 januari 2014. Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2014!

  Lees meer

Uitgelicht

Agenda


Zoeken